Microbe-Lift Sludge Away 4 L Expand

Microbe-Lift Sludge Away 4 L

Microbe Lift

SC761

Nieuw

Zorgt voor snelle & natuurlijke afbraak van bodemslib. 80% sneller dan vergelijkbare producten. Zeer geschikt voor vijvers met substraatbodem.

Bindt fosfaten. Helpt bij het helder worden van het vijverwater. 100% actieve ingrediënten. Verdeelt zich snel in het water. Biologisch afbreekbaar.

Microbe-Lift® Sludge Away versnelt de biologische verwijdering van langzaam afbreekbaar organisch bodemslib dat giftig kan worden voor vissen en planten. Wanneer organische deeltjes zich opstapelen op de vijverbodem, beginnen ze te rotten waarbij giftige gassen vrijkomen. Deze gasvormige bijproducten brengen het vijverleven in gevaar.

Microbe-Lift Sludge Away verwijdert organisch bodemslib - waarbij de potentieel gevaarlijke gasvorming wordt vermindert of geheel verdwijnt - en het helpt tevens bij het helder worden van het vijverwater. Sludge Away is bijzonder geschikt voor vijvers met een substraatbodem en waar bodemzuigers moeilijk te gebruiken zijn. Werkt sneller bij warme watertemperaturen maar kan echter het gehele jaar door worden gebruikt.

€ 67.95

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Microbe-Lift Sludge Away 4 L

Microbe-Lift Sludge Away 4 L

Microbe Lift
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.