Anarex- Bio logisch4 5 l Expand

Anarex- Bio logisch4 5 l

Anarex

010242

Nieuw

Anarex-Bio logisch 4 is een 100% zuiver biologisch, multifunctioneel product. Geproduceerd met zeer nauwkeurig geselecteerde granen. Bevat speciaal geselecteerde melkzuurbacteriën, melkzuren, enzymen en gisten.

Meer details

€ 49.95

incl. BTW

Wat is Anarex-Bio logisch 4 en wat doet het?

 

1. Het voorkomt en herstelt bacteriële infecties. 
2. Het herstelt het evenwicht in de vijver en filter.
3. Het conditioneert en verbetert vijverwater. 
4. Het herstelt wonden zonder littekens.


Anarex-Bio logisch 4 is op geen enkele manier schadelijk voor het vijverwater, nitrificerende bacteriën, koi, planten, huisdieren, de mens of het milieu. 

Anarex-Bio logisch 4 stuurt en geeft richting aan de natuurlijke micro-organismen, en dit resulteert in een betere biotoop en een gunstiger klimaat voor een optimale groei en ontwikkeling van vissen en planten.

Anarex-Bio logisch 4 is in de E.U. gedurende vele jaren en in diverse omstandigheden met succes getest in koivijvers met voornamelijk Japanse koi.

Anarex-Bio logisch 4 laat geen negatieve reststoffen achter en kan onbeperkt gebruikt worden. Kan niet overgedoseerd worden. 

Anarex-Bio logisch 4 versterkt het aanwezige afweersysteem van de koi door o.a. de kwaliteit van de slijmhuid te verbeteren.

 

Anarex-Bio logisch 4 werkt bij de meeste bacteriële infecties (zoals Aeromonas en Pseudomonas bacteriën die vaak gatenziekte, bekrot, vinrot en schimmelinfecties tot gevolg hebben) en veroorzaakt geen resistentie bij deze bacteriën. Op virussen heeft het geen invloed. Een goede analyse vooraf van wat er daadwerkelijk gaande is, is altijd noodzakelijk voor je iets toevoegt aan de vijver.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Anarex- Bio logisch4 5 l

Anarex- Bio logisch4 5 l

Anarex
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.