Bactoplus Lacto Health 5 l Expand

Bactoplus Lacto Health 5 l

Bactoplus

05050385

Nieuw

BactoPlus Lacto Health is een probioticum dat bestaat uit geselecteerde melkzuurbacteriën en enzymen.


Dit product ondersteunt de gezondheid van vissen op een natuurlijke manier. 

Alhoewel nog lang niet volledig begrepen wordt hoe deze bacteriën werken, is uit de praktijk gebleken dat het regelmatig toevoegen van het product aan het vijverwater, aantoonbaar positieve effecten heeft op de gezondheid van de vissen. Kleine wonden en ontstekingen herstellen binnen een paar dagen en ziekteverwekkers worden op een natuurlijke manier onschadelijk gemaakt. Daarnaast heeft Lacto Health een positief effect op de waterkwaliteit. Bij gebruik in voer stimuleert Lacto Health de spijsvertering waardoor voedingsstoffen beter opgenomen worden.

Gebruik Lacto Health op die momenten wanneer ziekteverwekkers vat kunnen krijgen op uw vissen. Bijvoorbeeld in het voorjaar zodra de watertemperatuur boven de 10°C stijgt en begint op te lopen, in de zomer tijdens een warme periode of in de herfst wanneer het water begint af te koelen. Door op deze momenten Lacto Health te gebruiken voorkomt u ziekten en houdt u de vissen in een optimale conditie.

 

Meer details

€ 53.50

incl. BTW

Gebruiksaanwijzing: bij eerste gebruik of probleemoplossing: 50 ml per 1.000 l water. Voor onderhoud of preventie: 25 ml per 1.000 l water.

Als toevoeging aan het voer: 100 ml per kilo voer. De watertemperatuur moet minsten 10° C zijn en UV- en ozonapparaten moeten gedurende 24 uur uitgeschakeld worden.

 Telkens goed de instructies op het etiket lezen voor elk gebruik.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Bactoplus Lacto Health 5 l

Bactoplus Lacto Health 5 l

Bactoplus
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.