Voordeelverpakking 10 kg Oishii staple 7 mm Expand

Voordeelverpakking 10 kg Oishii staple 7 mm

Oishii

OIW3

Nieuw

Oishii Staple is een compleet basisvoer voor watertemperaturen vanaf 12° C.

Dit complete basisvoer combineert de juiste verhouding hoog verteerbare eiwitten en vetten,hetgeen resulteert in een evenwichtige groei waarbij de ideale vorm van Japanse koi behouden wordt. De drijvende korrels zijn rijk aan vitamine C en E en bevatten antioxidanten. Bovendien werden natuurlijke kleurpigmenten toegevoegd die er voor zorgen dat de vissen geen kleur verliezen. Oishii Staple is ideaal als dagelijks voer voor koi en andere koudwatervissen.

Voor intensivering van de kleuren kan best Oishii Color bijgevoerd worden. Look, immunostimulantia en prebiotica werden in basisconcentraties toegevoegd om de vissen jaarrond maximaal te beschermen tegen ziektes en parasieten. Voor verzwakte vissen en in gevoelige periodes (voor-en najaar) wordt sterk aangeraden Oishii Resist bij te voeren.

Oishii is het unieke huismerk van Kim's Koi voor koivoer. Voor het ontwikkelen hiervan hebben we een expert in visvoer met jarenlange ervaring in de aquacultuur ingeschakeld. Hij heeft de samenstelling van verschillende Japanse kwalitatief hoogstaande merken onder de loep genomen. Het resultaat? Een uitgebalanceerd kwaliteitsvoer, gebaseerd op Japanse formules, maar exclusief voor Kim's Koi geproduceerd in België. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs dus...

Je kan dit voer bestellen als schepvoer per kg. Zo kan je zelf handig de hoeveelheid bepalen. We verpakken het voer voor jou en dus betaal je geen dure, commerciële verpakking...

Meer details

€ 72.00

incl. BTW

Samenstelling:
 
Ruw eiwit: 38,0%
Ruwe celstof: 1,2%
Ruwe as: 8,0%
Ruw vet: 6,0%
 
 
Bevat vitamine E, D3, A en C.
Bevat de spoorelementen koper, zink, ijzer, mangaan en natriumseleniet.
Bevat antioxidanten.
 
Ingrediënten:
 
Granen, vis- en bijproducten, plantaardige eiwitextracten, schaal- en weekdieren, plantaardige bijproducten, gist, algen, mineralen, oliën en vetten, groenten.
 
Gebruik:
 
De vissen bij voorkeur 1 tot 3 keer per dag voeren. De hoeveelheid voer beperken tot wat ze binnen 5 minuten consumeren.

 

Korrelgrootte7 mm
GewichtVoordeelverpakking 10 kg
Seizoenlente & zomer
Type Voerdrijvend
Toepassingbasis

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Oishii
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.