Oishii Staple 3 mm Voer per kg
Oishii Staple 3 mm Voer per kg

Oishii Staple 3 mm Voer per kg

2341020kg
€ 10,45
Incl. BTW

Oishii Staple is een compleet basisvoer voor watertemperaturen vanaf 12° C.

Dit complete basisvoer combineert de juiste verhouding hoog verteerbare eiwitten en vetten,hetgeen resulteert in een evenwichtige groei waarbij de ideale vorm van Japanse koi behouden wordt. De drijvende korrels zijn rijk aan vitamine C en E en bevatten antioxidanten. Bovendien werden natuurlijke kleurpigmenten toegevoegd die er voor zorgen dat de vissen geen kleur verliezen. Oishii Staple is ideaal als dagelijks voer voor koi en andere koudwatervissen.

Voor intensivering van de kleuren kan best Oishii Color bijgevoerd worden. Look, immunostimulantia en prebiotica werden in basisconcentraties toegevoegd om de vissen jaarrond maximaal te beschermen tegen ziektes en parasieten. Voor verzwakte vissen en in gevoelige periodes (voor-en najaar) wordt sterk aangeraden Oishii Resist bij te voeren.

Oishii is het unieke huismerk van Kim's Koi voor koivoer. Voor het ontwikkelen hiervan hebben we een expert in visvoer met jarenlange ervaring in de aquacultuur ingeschakeld. Hij heeft de samenstelling van verschillende Japanse kwalitatief hoogstaande merken onder de loep genomen. Het resultaat? Een uitgebalanceerd kwaliteitsvoer, gebaseerd op Japanse formules, maar exclusief voor Kim's Koi geproduceerd in België. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs dus...

Je kan dit voer bestellen als schepvoer per kg. Zo kan je zelf handig de hoeveelheid bepalen. We verpakken het voer voor jou en dus betaal je geen dure, commerciële verpakking...

Aantal Eenheidskorting U bespaart
10 € 2,40 € 23,96

Samenstelling:
 
Ruw eiwit: 38,0%
Ruwe celstof: 1,2%
Ruwe as: 8,0%
Ruw vet: 6,0%
 
 
Bevat vitamine E, D3, A en C.
Bevat de spoorelementen koper, zink, ijzer, mangaan en natriumseleniet.
Bevat antioxidanten.
 
Ingrediënten:
 
Granen, vis- en bijproducten, plantaardige eiwitextracten, schaal- en weekdieren, plantaardige bijproducten, gist, algen, mineralen, oliën en vetten, groenten.
 
Gebruik:
 
De vissen bij voorkeur 1 tot 3 keer per dag voeren. De hoeveelheid voer beperken tot wat ze binnen 5 minuten consumeren.

 

Korrelgrootte
3 mm
3mm
Seizoen
Lente & zomer
Type Voer
Drijvend
Toepassing
Basis
Gewicht
Per kg
Merk
Oishii
Oishii
Nieuw
1000000001549

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking