Microbe-Lift Super Start (Bead) Filter Bacteria 4 L Expand

Microbe-Lift Super Start (Bead) Filter Bacteria 4 L

Microbe Lift

SC757

Nieuw

Speciale formule voor beadfilters en andere biologische filters. Zoals de meeste bio-mechanische filters zit de kracht van beadfilters in het gebruik van een filtermedium met een groot aanhechtingsoppervlakte in verhouding tot het volume.

Dit dragermateriaal zorgt voor voldoende biomassa in de vorm van een biofilm om het organische en anorganische afval effectief uit het water te verwijderen waardoor het geschikt is voor het vijverleven. In deze biofilm is het mogelijk om aërobe, facultatief anaërobe, anaërobe en chemosynthetische processen uit te voeren wanneer alle benodigde bacteriën aanwezig zijn.

Microbe Lift Super Start bevat al deze bacteriën om al deze processen uit te laten voeren voor een optimale werking van uw (bead)filter. Indien Microbe-Lift® Super Start volgens de voorgeschreven doseringen wordt gebruikt zal het zorgen voor een snelle opstart van filters om organisch afval af te breken en een snelle afbraak van ammonia, nitriet en nitraat. Daarnaast vermindert het de opbouw van slib/bezinksel in het filter voor eenvoudiger onderhoud en verbetert het de effectiviteit van het filter door 'kanaalvorming' te voorkomen. Het herstelt het filter snel na het gebruik van medicijnen en antibiotica, breekt medicijnresten af zoals formaline producten die na gebruik schadelijk zijn voor bacteriën, blijft werkzaam over een breed bereik van pH waarden en zorgt voor een sterke afname van nare luchtjes tengevolge van dode algen, visuitwerpselen en urine. Het vermindert zwavelwaterstof dat een sterke, nare lucht verspreidt.

Meer details

€ 64.95

incl. BTW

DOSERING: Bij het opstarten van het filter, Microbe Lift Super Start gedurende 4 weken gebruiken. Na het spoelen van het filte nog eens 2 weken. Daarna kunt u voor onderhoud Microbe Lift Clean & Clear gebruiken.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Microbe Lift
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.