SATELLIETSKIMMER BASISSET Expand

SATELLIETSKIMMER BASISSET

Pondtechnics

43170

Nieuw

Makkelijk te installeren skimmer die vervuiling van het water tegengaat. Voor installatie naast de vijver. Grote mand. Aansluiting 110mm.

Vermijdt vervuiling van vijver of zwemvijver.

Toepassing

De meest esthetische skimmers zijn deze die naast de vijver ingebouwd worden. Ook wat betreft onderhoud zijn deze het meest praktisch. De installatie is gemakkelijk. Er wordt een opening in de vijverfolie gemaakt. De boord van de folie wordt tussen de skimmermond en een flens geprangd zodat het geheel opnieuw waterdicht is.

Klassieke zwembadskimmers zijn van dit type maar zijn minder geschikt voor vijvertoepassingen omwille van hun te kleine korf (12 x 7 cm), die te vaak moet geledigd worden. De gemakkelijkst naast de vijver te integreren skimmer is de Pond Technics Satellietskimmer. Deze heeft een grote filterkorf van 28 x 20 cm en een speciale 'neus' zodat het waterniveau in de vijver heel hoog kan staan en zodat de skimmer onder de deksteen van de randafboording kan geplaatst worden. Zo is hij nauwelijks zichtbaar. Met een verlengstuk is het mogelijk de afstand tussen skimmer en vijver te verhogen tot 75 cm. De plaatsing van de skimmer heeft zijn belang, zeker als er maar één skimmer voorzien is. Het water dat terugkomt van de filter en naar de vijver gestuurd wordt stroomt best in de richting van de skimmermond.

Voordelen

  • minimum aan onderhoud

  • effectieve en snelle verwijdering van oppervlaktevuil, dat 80 % van de vervuiling vertegenwoordigt

  • uniek skimmersysteem dat een hoog waterniveau toelaat, ideaal om nauwelijks zichtbaar te plaatsen onder de randafboording

  • grote opvangkorf met inhoud 8 liter: minder vaak leegmaken

  • verlengde skimmerbuis: laat een esthetische afwerking toe

  • verstevigde deksel

Meer details

€ 262.80

incl. BTW

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

SATELLIETSKIMMER BASISSET

SATELLIETSKIMMER BASISSET

Pondtechnics
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.