TMC Pro Clear ULTIMA 30 watt (TL LAMP) Expand

TMC Pro Clear ULTIMA 30 watt (TL LAMP)

TMC

SB773

Nieuw

De TMC Pro Clear Ultima is de opvolger van de Pro Clear Advantage. De Pro Clear Ultima is een complete UV-C set voor het bestrijden van groen water in de vijver. Dit groene water wordt veroorzaakt door minuscuul kleine zweefalgen. Wanneer het water met behulp van een vijverpomp door het UV-C toestel gepompt wordt, zullen de zweefalgen vernietigd worden door de ultraviolette straling die het toestel afgeeft. De UV-C units van TMC zijn van een uitstekende prijs-kwaliteit. De Pond Clear van TMC is sinds jaar en dag een begrip in de vijverwereld. Dit nieuwe model is nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. Zo is het bij dit model heel eenvoudig om de UV lamp te vervangen en zijn de slangtules makkelijk en snel te verwijderen voor onderhoud. Inbegrepen zijn 3-traps slangpilaren van 1,5" naar 25/32/40 mm. Nu ook rechte en haakse aansluiting mogelijk met 45° 1,5" aansluiting. Het nieuwe toestel heeft een betere bescherming tegen spatwater.

Meer details

€ 208.12

incl. BTW

Verbruik : 30 watt

Max. pomp capaciteit: 7000 l/u

Max. vijverinhoud: 10.000 l

2 jaar garantie

 

Voor een optimale werking, dient de UV lamp in dit toestel jaarlijks vervangen te worden. De UV-C lamp die bij dit toestel hoort is een TL lamp.

Opgelet! De gegevens mbt de maximale vijvercapaciteit komen van de fabrikant. Wij weten uit ervaring dat deze gegevens eerder optimistisch zijn.Ons advies voor het berekenen van het juiste wattage van het uv-c toestel is 4 watt per kubieke meter water te tellen, zeker als de vijver veel zonlicht krijgt.

Wattage30
Soort LampTL
Maximale Vijverinhoud10000 L
Capaciteit L/U13500

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

TMC Pro Clear ULTIMA 30 watt (TL LAMP)

TMC Pro Clear ULTIMA 30 watt (TL LAMP)

TMC
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.