KOI PRO RVS UV-C 75 WATT (T5 LAMP) Expand

KOI PRO RVS UV-C 75 WATT (T5 LAMP)

Koi Pro

06010245

Nieuw

Professionele UV-C set voor Koivijvers en grote vijvers, gemaakt uit onverslijtbaar RVS. Ultraviolette straling doodt zweefalgen en bestrijdt groen water. Maximale vijvercapaciteit: 25.000 liter.

Voor een optimale werking, dient de UV lamp in dit toestel jaarlijks vervangen te worden. De UV-C lamp die bij dit toestel hoort is een T5 lamp.

Opgelet! De gegevens mbt de maximale vijvercapaciteit komen van de fabrikant. Wij weten duit ervaring dat deze gegevens eerder optimistisch zijn.

Ons advies voor het berekenen van het juiste wattage van het uv-c toestel is 4 watt per kubieke meter water te tellen, zeker als de vijver veel zonlicht krijgt.

Meer details

€ 219.95

incl. BTW

Deze UV-C set wordt standaard geleverd met gratis schroefkoppelingen naar 63 mm PVC, verloopstukken naar 50 mm PVC en slangtule 40-32-25 mm voor een makkelijke aansluiting op vijverslang. Dit alles is gemaakt van transparante PVC, zodat je kan zien of de lamp daadwerkelijk brandt.

Als materiaal werd onverslijtbaar RVS gebruikt om een langere levensduur te garanderen.

De unit is voorzien van grote doorvoeren om probleemloos grote doorstroomsnelheden aan te kunnen. De elektronische ballast staat garant voor optimale lichtopbrengst en een langere levensduur van de lampen. De speciale KoiPro UV-C lampen zijn van een optimale prijs- kwaliteitsverhouding.

Wattage75
Soort LampT5
Maximale Vijverinhoud25000 L
Capaciteit L/U35000

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

KOI PRO RVS UV-C 75 WATT (T5 LAMP)

KOI PRO RVS UV-C 75 WATT (T5 LAMP)

Koi Pro
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.