Bitron C55
Bitron C55

Bitron C55

56823
Niet op voorraad
€ 599,95
Incl. BTW

OASE gaat troebele vijvers te lijf! 
De voorzuiveringsapparaten uit de constructieserie BITRON C bestrijden op effectieve wijze algen met intelligente Uv-C technologie. Ziekteverwekkende kiemen en bacteriën worden veilig gereduceerd door de Uv-C straling. 
 

  • Alle Bitron apparaten beschikken over een uitgekiende bypasstechniek. Hiermee kan via een smoordraaigreep het watervolume dat langs de Uv-C lamp wordt gevoerd individueel worden geregeld. Hierdoor kan het optimale doorstroomvolume worden ingesteld. Het maakt niet uit of het een zwemvijver, tuinbiotoop of vis- en koivijver is – Bitron-apparaten passen zich op ideale wijze aan elke tuin aan.

  • Algen, visuitwerpselen en andere vervuiling in de vijver kunnen de Uv-C lamp vertroebelen. De unieke geïntegreerde reinigingsmechanismen van de Bitron C serie zorgen ervoor dat de Uv-C lichtbron eenvoudig, snel en permanent wordt gereinigd. Dit garandeert voor uw klant dat de Uv-C straling een duurzaam effect heeft – voor zorgeloos plezier.

  • Door de geïntegreerde magneet (uitgezonderd Bitron 9C/11C) wordt het systeem beschermd tegen gevaarlijke kalkafzettingen. In het water aanwezige kalk kan door de warmteontwikkeling van de Uv-C lamp kristallijne vormen aannemen. Deze agressieve vlechtwerken van kalk kunnen de lamp vernielen of ook in de pomp tot een blokkering van de rotor leiden. De permanente magneten van het OASE Bitron voorzuiveringsapparaat voorkomen door de magnetische behandeling van het water dat het kalk deze kristallen kan vormen. Dat beschermt zowel de vijver als het gehele filtersysteem en garandeert de buitengewoon lange levensduur van de OASE componenten.

  • Alle Uv-C voorzuiveringsapparaten uit de Bitron serie zijn voorzien van een controlelamp of van een controlevenster. Zo kan op ieder moment de functie van de Uv-C lamp worden gecontroleerd.

  • De lichtbuizen dienen uiterlijk na 10.000 bedrijfsuren te worden vervangen, om het volle prestatieniveau van de Uv-C lichtgolven te garanderen.

  • De Bitron apparaten zijn volgens maximale veiligheidsfactoren geconstrueerd. Dat bevestigde ook de Duitse VDE die de apparaten heeft getest en geïnspecteerd.

  • De Bitron Uv-C voorzuiveringsapparaten vormen op grond van hun vermogen een waardevolle bouwsteen in de OASE-filtersystemen BIOsys.

 

Afmetingen in mm (L x B x H)

600 x 180 x 198

Netspanning

220–240 V/50–60 Hz

Ingang slangtule

¾' tot 2'

Afvoer: 2 x

1' tot 1½'

optische functiecontrole

Controlevenster

Aansluiting op

Biotec 12/18/30/36/Proficlear Modulefilter

Max. bedrijfsdruk

0,5 bar

Min. pompcapaciteit in l/u

8000

Geschikte max. pompcapaciteit in l/u

30000

Stroomverbruik in Watt

55

Doorlaat UVC, zonder bypass

6500 l/u

Kabellengte in m

5


Nieuw
4010052568232
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking