Profilux Garden LED RGB Oase Expand

Profilux Garden LED RGB Oase

Oase

42638

Nieuw

Met deze schijnwerper creëer je zelf verschillende lichtsferen dankzij de EGC (Easy Garden Control ) techniek. Met de app ontwerp je een veelkleurige zee aan LED-licht: eenvoudig en zuinig!

- Compact & slim: robuuste RGB-schijnwerper met gepanteerde Oase-onderwaterverbindingstechniek.

- Geen gedoe met programmeren: met een handige app om zelf RGB-effecten aan te sturen. 

- Veilige aandrijving van schijnwerper met 24-V-DC laagspanning, ook in zwemvijvers.

- Schijnwerper, controller en kabel voor langdurig gebruik tot 4m onder water ( beschermingsklasse IP 68, onderwatergebruik van de controller volgens richtlijnen niet mogelijk in zwemvijvers.

- Flexibel uit te breiden tot 4 lampen per controller

- Compatibel met Fountain Technology verlichting

- Diverse toepassingen: boven en onder water, fonteinverlichting, inbouw in de grond en wandmontage

Bij de levering inbegrepen: 1 schijnwerper met 5m kabel en 1 grondpen.

Extra benodigdheden apart aan te kopen:

Profilux Garden Led Controller

InScenio FM Master EGC

EGC Verbindingskabel

Meer details

€ 154.95

incl. BTW

Afmetingen (Ø x H)mm80 x 117
Nominale spanning24 V / DC
Vermogensopname lamp6 W
Energie-efficiëntieklasse lampA
BeschermingsgraadIP 68
Kabellengte 24 V apparaatm5,00
Nettogewichtkg0,80
Garantie (+ aanvraaggarantie) jaar2 + 1
Aansluitingen EGCJa
Soort verlichtingsmiddelLED
Aantal afzonderlijke LEDsST3
LichtkleurRGB
Lichtstroom alles aanlm213
Lichtstroom roodlm64
Lichtstroom groenlm114
Lichtstroom blauwlm35
Uitstralingshoek25 graden

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Profilux Garden LED RGB Oase

Profilux Garden LED RGB Oase

Oase
Profilux Garden Led controller Oase

De Oase Profilux Garden Led Driver is een robuuste onderwater-Driver voor de regeling en stroomvoorziening van maximaal 4 ProfiLux Garden LED RGB schijnwerpers. Deze controller is eenvoudig en veilig zowel boven als onder water, tot wel 4 meter diep te gebruiken.  Bij zwemvijvers moet deze controler boven water geplaatst worden.

€ 254.95


Profilux Garden Led kabel 7.5 m Oase

De Oase Profilux Garden Led cable is een 7,5 meter lange verbindingskabel voor de schijnwerper Profilux garden LED RGB. Deze kabel is geschikt voor het verlengen van de verbinding tussen schijnwerper en controller ( max 1 per streng). Oase staat met deze kabel garant voor een veilige aansluiting en werking van de onderwater lampen tot max. 4 meter waterdiepte.   

€ 74.95


InScenioFM-Master EGC Home Oase

Stroommanagement systeem regelbaar via smartphone of tablet binnen uw eigen netwerkomgeving. Innovatief stroommanagement voor in de tuin. Te bedienen via WLAN met een tablet of smartphone. Aansluitmogelijkheid voor EGC-compatibele eindapparaten (bijvoorbeeld AquaMax Eco Expert) Met afstandsbediening voor max. 10 op afstand te bedienen OASE-apparaten. Eenvoudig starten: enkel de app downloaden en u kunt beginnen.

€ 399.95


InScenio FM-Master EGC Cloud Oase

Stroommanagement systeem regelbaar via smartphone of tablet wereldwijd! Innovatief stroommanagement voor in de tuin. Te bedienen via WLAN met een tablet of smartphone. Aansluitmogelijkheid voor EGC-compatibele eindapparaten (bijvoorbeeld AquaMax Eco Expert) Met afstandsbediening voor max. 10 op afstand te bedienen OASE-apparaten. Voordelen van het Cloud- systeem: Wereldwijd bereikbaar via de gratis Oase Cloud Kan met de nieuwe Oase Cloud ook makkelijk aan elkaar gekoppeld  worden. Zo kunnen de aangesloten apparaten ook onderweg gecontroleerd en aangestuurd worden.

€ 599.95


Verbindingskabel EGC 2.5 m Oase

Connexion Câble EGC 2.5 m Oase

€ 29.95


Verbindingskabel EGC 10 m Oase

De Oase verbindingskabel EGC is een speciale onderwaterkabel voor bi-directionele communicatie, bijvoorbeeld tussen de vijverpompen, filters en bediening. Het is een 4-aderige, goed geïsoleerde kabel met stekker-/stopcontactverbinding. Leverbaar in de lengtematen 2,5 - 5 en 10 meter.

€ 73.95


Kabelverbinder EGC Oase

Oase kabelverbinder EGC is een speciale kabelverbinder voor bi-directionele cummunicatie, bijv. tussen pompen, filters en bediening. De kabelverbinder is een verbindingsstuk stekker/bus met 4 schroeven, om de EGC kabels eenvoudig met elkaar te verbinden. De EGC kabels zijn te verkrijgen in een 2,5 / 5 / 10 meter lengte

€ 12.95


InScenio EGC controller Home Oase

De Oase InScenio EGC Controller Home is een slimme controller om alle (maximaal 10) Oase EGC apparaten, zoals filter, pomp, verlichting etc, die in een netwerk met elkaar verbonden zijn te bedienen via thuisnetwerk (wifi), met tablet of smartphone (iOS of Android) De Oase app is gratis te downloaden vanuit de AppleStore of GooglePlay. De Oase InScenio EGC Controller Home heeft een spatwaterdichte behuizing en is daardoor het hele jaar geschikt voor buitengebruik. Wordt geleverd met flexibel bevestigingsmateriaal, op een grondpen of voor wandmontage (inbegrepen). Wil u uw toestellen ook kunnen bedienen van waar ook ter wereld, dan is de Inscenio EGC Controller Cloud van Oase een goede keuze.

€ 199.95


InScenio EGC Controller Cloud Oase

De Oase InScenio EGC Controller Cloud is een slimme controller om alle (maximaal 10) Oase EGC apparaten, zoals filter, pomp, verlichting etc, die in een netwerk met elkaar verbonden zijn te bedienen via worldwide wifi, met tablet of smartphone (iOS of Android) De Oase app is gratis te downloaden vanuit de AppleStore of GooglePlay. De Oase InScenio EGC Controller Cloud heeft een spatwaterdichte behuizing en is daardoor het hele jaar geschikt voor buitengebruik. Wordt geleverd met flexibel bevestigingsmateriaal, op een grondpen of voor wandmontage (inbegrepen) Wenst u een controller voor in uw eigen wifi netwerk, dan is de Oase InScenio EGC Controller Home een goede keuze. 

€ 249.95


Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.