WARMTEPOMP Mr Silence MS130-13KW Expand

WARMTEPOMP Mr Silence MS130-13KW

Aquaforte

SC949

Nieuw

Energiezuinige en efficiënte full inverter warmtepomp - ideaal voor het verwarmen van zwemvijvers.

De nieuwe AquaForte Mr. Silence warmtepompen beschikken over een unieke inverter techniek voor een efficiënte en energiezuinige verwarming van het vijver- of zwembadwater.

De AquaForte Mr.Silence warmtepompen hebben een innovatief design in combinatie met een gebruiksvriendelijk touch-screen. De warmtepompen zijn daarbij standaard voorzien van Wi-Fi en kunnen met een speciale app door Apple of Android apparaten worden bestuurd.

Meer details

€ 3,507.80

incl. BTW

Full Inverter waterverwarming 

Dankzij de ’Full-Inverter’ technologie leveren de Mr. Silence warmtepompen optimale verwarmingsprestaties. Hierdoor kan de gebruiker veel energie(kosten) besparen. Waar een traditionele warmtepomp meestal op vol vermogen draait, past de Mr. Silence zich door de inverter technologie met diverse snelheden efficiënt aan op de temperatuurschommelingen van het water als de omgevingstemperatuur. Zodoende houdt de warmtepomp de watertemperatuur met minder energie(kosten) op peil. Naast de energieën kostenbesparing, voorziet de Mr. Silence Inverter warmtepomp in stabielere prestaties en veel minder geluidsproductie in vergelijking met traditionele Inverter warmtepompen. Hier wordt namelijk meestal met zogenaamde ‘step Inverters’ gewerkt, wat minder efficiënt en energiezuinig werkt.

Gepatenteerd uniek design

AquaForte Mr. Silence warmtepompen beschikken over een gebruiksvriendelijk touch-screen. Hiermee kunnen eenvoudig de instellingen en de gewenste watertemperatuur van de warmtepomp worden ingesteld. Het design van de warmtepompen versterkt het innovatieve karakter van de warmtepomp. Het gepatenteerde design zorgt namelijk voor een unieke luchtcirculatie. De lucht wordt via de zijden aangezogen en aan de achterzijde uitgeblazen. Dit heeft veel minder impact op de plaatsing en installatie van de warmtepomp.

Geruisloze werking

Dankzij het revolutionaire luchtstroomontwerp en de traploze inverter technologie, is het geluidsniveau van Mr. Silence minimaal 15dB (A) lager dan bij een traditionele aan/uit warmtepomp.

Bespaar dubbel zo veel op energie(kosten)

Om het water gedurende het zwemseizoen op temperatuur te houden, werkt de Mr. Silence warmtepomp op een lage snelheid. Dit leidt tot de beste energiebesparende prestaties en de meest stille werking van de warmtepomp, wat de zwembeleving ten goede komt. Daarnaast start de warmtepomp geleidelijk op, zodat er geen piekspanning kan ontstaan op het elektriciteit netwerk. In vergelijking met de traditionele Aan/Uit warmtepompen, zorgt de Mr. Silence warmtepompen voor meer dan twee keer zo veel energiebesparing. Dankzij de innovatieve techniek binnenin de warmtepomp, kan 1 kW zorgen voor meer dan 15 kW output.

Wi-Fi controle met uw smartphone (optioneel)

Met de gebruiksvriendelijke app heeft u controle over de Mr. Silence warmtepomp waar u ook bent. U kunt de warmtepomp via de app eenvoudig aan/uit zetten, monitoren en instellen.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

WARMTEPOMP Mr Silence MS130-13KW

WARMTEPOMP Mr Silence MS130-13KW

Aquaforte
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.