Bactopool 5kg
Bactopool 5kg

Bactopool 5kg

NEOPBA005B
Laatste items in voorraad
€ 134,15
Incl. BTW

Bactopool is een mengeling van mineralen, oxyden en natuurlijke kiemen speciaal geselecteerd voor hun zuiverend vermogen.
Gebruikt voor natuurlijke zwembaden is dit zeer efficiente mengsel niet schadelijk voor de mens of voor het milieu. (geen genetisch gemanipuleerd materiaal of giftige stoffen).

Kan preventief en als probleem oplosser gebruikt worden om helder water te verkrijgen, een zichtbare vermindering van de organische afvalstoffen, een verbetering van het filterende vermogen, verlaging van het fosfaatgehalte, stopt groei van draadalgen en voegt mineralen en oligoelementen aan het vijver milieu toe.

Bij opstarten :
gebruik 1 kg per 10 m3 water (1 emmer voor 50 m3) bij het begin van het seizoen vanaf de watertemperatuur 15°C wordt.

Bij onderhoud :
een halve dosis iedere 1 tot 3 maanden. Gelijkmatig verdelen over het oppervlakte van het beplante gedeelte (lagune) en op plaatsen waar de watercirculatie goed is. Het niet opgeloste poeder kan het water gedurende enkele dagen lichtjes doen verbleken. Om deze redenen vermijd men beter de zones waar de circulatie te groot is en de zwemzones zodat de mineralen zich daar niet teveel verspreiden. Vermijd, zelfs na enkele weken, de zones waar Bactopool verspreid is te stofzuigen.

Voor een betere efficiëntie :
meet regelmatig de hardheid (GH en KH) en de pH. Indien deze te laag zijn verbeter ze door NEO GH POOL en NEO KH POOL toe te voegen.

Bactopool is een behandeling die voor een ideale zwemzone zorgt het hele seizoen. Normaal moet er enkel 2 tot 3 maal per jaar ingegrepen worden. Bij uitzondering (hevige neerslag, waterverversing of abnormale vervuiling) kan het zijn dat men meer dan dit de behandeling moet uitvoeren. In gesloten verpakking, droog bewaren, tussen 10 en 30°C. Bij normale opslag omstandigheden bewaart het product gedurende 2 jaar.

Bactopool valt niet onder de reglementering voor gevaarlijke producten. Nochtans verdient het aanbeveling om het buiten bereik van kinderen en huisdieren op te slaan.

2 Items
Nieuw
5425009254868

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking