Microbe-lift Ammonia remover 1 L Expand

Microbe-lift Ammonia remover 1 L

Microbe Lift

SC730

Nieuw

Ammonia Remover neutraliseert het giftige ammonia, chloramine en chloor. Is veilig voor alles wat in de vijver leeft.

Ammonia Remover geeft de nitrificerende bacteriën de tijd om te vermeerderen en te herstellen wanneer uw biologische filter is aangetast en voorkomt stress onder de vissen. Ammonia Remover bij voorkeur gebruiken na het verversen of bijvullen met leidingwater. Ook gebruiken wanneer er een overbezetting aan vis in de vijver zit. Verwijdert 1,25 mg schadelijke ammonia door een onomkeerbaar complex te vormen om de vrije ammonia te verminderen. Behandelt ammonia verbranding. Neutraliseert chloor residuen en vernietigt dodelijke chloramine.

Meer details

€ 26.00

incl. BTW

Dosering en gebruik:

 

Deze fles behandelt vijvers tot 20.000 liter.

 

Microbe Lift  Ammonia Remover is zeer geschikt wanneer je vissen transporteert (nieuwe vijvers, koishows, transport) tijdens de hete zomermaanden. Enkele druppels Ammonia Remover per 4 liter in elke transportzak zal een veilig transport ondersteunen.

 

Dosering: Voeg 30 ml Ammonia Remover toe per 600 liter water om het ammonia gehalte met 1,25 mg/ltr te verminderen. Behandel het totale ammonia gehalte in een keer. Indien nodig kan de dosering veilig worden herhaald. Als het giftige ammonia gehalte aanhoud is een gedeeltelijke waterverversing aan te bevelen. Te veel voeren kan een oorzaak zijn.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Microbe-lift Ammonia remover 1 L

Microbe-lift Ammonia remover 1 L

Microbe Lift
Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.