COLOMBO BALANTEX 1000 ml
COLOMBO BALANTEX 1000 ml

COLOMBO BALANTEX 1000 ml

05020105
Laatste items in voorraad
€ 16,79
Incl. BTW

Colombo Balantex herstelt en onderhoudt de juiste mineralenbalans in het vijverwater. Dit product is 100% biologisch. Een juiste totale hardheid (GH) en carbonaat-hardheid (KH) zijn essentieel voor het functioneren van de vijver. Door o.a. biologische filtratie en opname door planten en dieren vindt in het gesloten milieu van de vijver demineralisatie plaats.

Door regelmatig Balantex aan het vijverwater toe te voegen, houd je de waterwaarden op het juiste niveau en creëer je de basis voor een heldere en gezonde vijver.

Daarnaast bevat Balantex 18 verschillende mineralen en vitamines om de gezondheid van de vissen te versterken.

Bij een te lage GH of KH dien je eerst Colombo GH+ en/of KH+ te gebruiken om de waarden op het juiste niveau te brengen. Hierna stabiliseer je deze waarden met Balantex.

Dosering: Startdosering is 1 maatschep ( = 15ml ) per 500 liter vijverwater gedurende 5 dagen. Daarna als onderhoudsdosering 1 maatschep per 1.000 liter water per week. De benodigde hoeveelheid eerst verdunnen in een emmer of een gieter met lauwwarm water. Nooit rechtstreeks op de planten gieten.

Colombo
3 Items
Nieuw
8715897031229

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.