Xclear ultraflex 75W T5 Expand

Xclear ultraflex 75W T5

SB890

Nieuw

De vormgeving van de behuizing zorgt voor meer flexibiliteit bij de opstelling van het leidingwerk en kan 360° worden aangesloten. Dit is ideaal voor hoekinstallaties maar ook voor het combineren van meerdere lampen. Daarnaast kan er met minder bochten gewerkt worden wat de tegendruk in het leidingsysteem ten goede komt. Dit UV-C apparaat zorgt voor een heldere vijver met gezonde vissen. Het vijverwater wordt d.m.v. een pomp door het UV-C apparaat gevoerd, waar het wordt blootgesteld aan UV-C straling op een golflengte van 254 Nanometer. Deze straling wordt geproduceerd door een speciale lamp en zorgt ervoor dat bacterien en ziektekiemen geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij de lengte van het apparaat, wordt het water extra lang blootgesteld aan de hoge dosis straling. Bovendien zorgt de behuizing voor reflectie van de UV-C straling waardoor de efficiency tot 35% wordt vergroot. Om een optimaal resultaat te behalen, wordt het apparaat normaliter 24 uur per dag ingezet, gedurende de vorstvrije periode. Dankzij dit UV-C apparaat zal uw vijverwater binnen 14 dagen helder zijn en blijven uw vissen in uitstekende conditie.

Meer details

€ 199.65

incl. BTW

Voor een optimale werking, dient de UV lamp in dit toestel jaarlijks vervangen te worden. De UV-C lamp die bij dit toestel hoort is een PL-lamp.

Opgelet! De gegevens mbt de maximale vijvercapaciteit komen van de fabrikant. Wij weten uit ervaring dat deze gegevens eerder optimistisch zijn.Ons advies voor het berekenen van het juiste wattage van het uv-c toestel is 4 watt per kubieke meter water te tellen, zeker als de vijver veel zonlicht krijgt.

Wattage75 W
Soort LampT5
Maximale Vijverinhoud21000
Capaciteit L/U25000

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Xclear ultraflex 75W T5

Xclear ultraflex 75W T5

Accepteren

Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene Voorwaarden accepteert. Deze site maakt gebruik van cookies.

Prijzen worden getoond inclusief BTW.