Kim’s Koi presenteert : Koi Radar Auctions – online koi veilingen.

Kim’s Koi bestaat ondertussen al 21 jaar en door de jaren heen hebben we in Japan samen met onze vaste agent Matcho een uitgebreid netwerk opgebouwd om zowel in Noord Japan ( Niigata) als in het Zuiden (streek rond Hiroshima) aan goeie koi te raken. 

Reeds vele jaren werken we ook voor verschillende koi zaken in Europa- en soms daarbuiten- die op zoek zijn naar een selectie Japanse koi op maat van hun zaak. Een uitdaging die we bij betrouwbare en realistische partners graag aangaan. 

Tijdens de Corona periode werd het reizen naar Japan op een bepaald moment echt onmogelijk en toen hebben zeer veel online moeten beginnen werken. Voor de dealers waar we mee samenwerken werd de naam “Koi Radar” opgericht . De Radar moest het beeld weergeven van hoe we via ons netwerk Japan afspeuren op zoek naar de mooiste koi. 

Ook online veilingen werden ondertussen steeds populairder zowel in Japan maar ook stilaan in Europa. Persoonlijk vind ik veilingen best spannend en een aangename afwisseling naast gewoon koi aankopen en ik ben ervan overtuigd dat vele koi hobbyisten en dealers dit ook vinden. 

Daarom gaan we nu ook via het Koi Radar netwerk koiveilingen aanbieden en kan je zelf kiezen of je de koi wenst te kopen via Kim’s Koi of een andere Koi Radar dealer. 

We staan er garant voor dat het aanbod in de veilingen van een degelijk en correct niveau is en alle koi die we veilen zijn op het moment van de veiling normaal gezien onmiddellijk beschikbaar. (quarantaine is dus reeds doorlopen). 

Meer info vind je op onze veiling site koi-radar.auction. Neem er zeker eens een kijkje!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking