Is jouw vijver klaar voor de lente?

Is jouw vijver klaar voor de lente? In de tuin kan je al zien dat stilaan de eerste bloesems in bloei staan, knoppen verschijnen op de bomen, de natuur ontwaakt na een zachte winter. Daar is de lente en met het opwarmen van het water komen ook in je vijver vele processen weer op gang. Maar is je vijver hier klaar voor? Laten we even overlopen waar je best op kan letten.

Read more
Koivijvers
0 comments
9163 views

5 tips voor je vijver in de herfst en winter

5 tips voor je vijver in de herfst en winter. De laatste zonnige dagen lijken voorbij, de herfst en dus ook een nieuw vijverseizoen staan voor de deur. Wat kan je, nu de dagen korter worden, doen om je vijver klaar te maken voor de winter? Wij geven je alvast een paar handige tips.

Read more
Koivijvers
Joyce
0 comments
8304 views

Draadalgen, het onkruid van de vijver…

Net zoals er in de tuin regelmatig onkruid de kop opsteekt, krijgen we als vijverliefhebber ook vroeg of laat met draadalgen te maken. Draadalgen lijken een beetje op groene haren. Ze zijn vrij sterk van structuur. Wanneer je ze uit de vijver tracht te verwijderen, heb je al snel een lange sliert vast die dikwijls vast hangt aan planten of stenen.

Read more
Koivijvers
Kim
0 comments
12707 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking