Over Kim's Koi

In onze vijverspeciaalzaak kan je terecht voor alles wat met tuin- en zwemvijvers te maken heeft.
Naast een ruim aanbod Japanse koi in alle maten, hebben we ook een uitgebreid assortiment andere vijvervissen.
We bieden een zorgvuldig uitgezocht gamma visvoer aan en laten u graag kennismaken met ons Oishii koivoer, een kwalitatief hoogwaardig voer dat exclusief voor Kim’s Koi geproduceerd wordt...

Waterplanten en zuurstofplanten, vijvermaterialen en onderhoudsproducten, vijverfilters en filtermateriaal, producten tegen draadalgen en UV – lampen, rubberfolie en 3D – folie, je vindt het allemaal in onze vijvershop. Uiteraard staan we ook klaar voor wie advies nodig heeft... Zowel doe-het-zelvers als professionele tuinaanleggers helpen we graag verder met een woordje uitleg.

Onze specialiteiten: Japanse koi en vijverfilters.

Kim's Koi specialiseert zich al sinds 2001 in Japanse koi en reist een paar keer per jaar naar Japan, op zoek naar de mooiste "nishikigoi". Door de jaren heen hebben we een hechte band opgebouwd met een aantal Japanse kwekers, waardoor we een aanbod aan koi van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

In 2012 werd zaakvoerder Kim uitgenodigd als jurylid van de "All Japan Show" in Tokyo, de belangrijkste koiwedstrijd ter wereld. We verkopen onze koi in klein- en groothandel.

Na koi, zijn vijverfilters onze tweede specialisatie. We doen een beroep op onze jarenlange ervaring om voor elke situatie de gepaste oplossing te vinden en een keuze te maken uit de vele systemen die in de markt te vinden zijn. Wie droomt van een glasheldere vijver zonder al teveel onderhoud, helpen we graag bij het uitzoeken en plaatsen van de geschikte filterinstallatie.


Kim’s Koi: hoe het groeide...

Na 8 jaar ervaring in de koi- en vijverbranche, begonnen Kim en zijn medewerkers in april 2001 een zaak op de Mechelsesteenweg in Kampenhout. Kim’s Koi groeide uit tot een begrip in de sector en omdat het alsmaar drukker werd, moesten ze op zoek naar een betere locatie. Geen eenvoudige opdracht, zo bleek...

In juni 2013 was het dan eindelijk zover. Onder grote belangstelling, opende het nieuwe Kim’s Koi zijn deuren. In het gloednieuwe gebouw op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, vind je een eigentijdse vijverspeciaalzaak met ruime parking.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking