RETOURPROCEDURE

KAN IK EEN ARTIKEL TERUGSTUREN?

Wij doen uiteraard onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is altijd mogelijk dat het bestelde artikel niet aan je verwachting of wens voldoet. Je kan je aankoop binnen 14 kalenderdagen na levering terugsturen, zonder enige reden.

Het artikel mag retour:

Als het compleet en onbeschadigd is. Wanneer het artikel beschadigd aankomt, dien je dit binnen 12 uur te melden via mail aan webshop@kimskoi.be. De mail moet voorzien zijn van een foto waaruit de schade blijkt. We sturen je vervolgens verdere instructies.

Als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;

Bij voorkeur in de originele en onbeschadigde verpakking (hier mag niet op geschreven worden).

Artikelen die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, kunnen wij niet accepteren. Pak daarom je aankoop altijd voorzichtig uit en installeer deze niet.

Producten met een houdbaarheidsdatum mogen niet geopend zijn en bij verzegelde artikels mag het zegel niet verbroken zijn.

Je meldt de retourzending eerst via e-mail (webshop@kimskoi.be). Na bevestiging door Kim's Koi kan je het artikel terugsturen naar: Kim's Koi, Leuvensesteenweg 333, 3190 Boortmeerbeek. Je kan ook gebruik maken van het wettelijke herroepingsformulier:

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening en op eigen risico. Wanneer het artikel correct door ons ontvangen is, maken wij binnen 14 kalenderdagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de kosten die je gemaakt hebt om het artikel terug te sturen) over op je rekening.

Je kan het artikel ook afgeven in onze zaak, Kim's Koi, Leuvensesteenweg 333, 3190 Boortmeerbeek, tijdens de openingsuren. Je krijgt een ontvangstbewijs en wij maken het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten) binnen 14 kalenderdagen over op je rekening.

Als je voor 75 € (100 € voor Luxemburg, 150 € voor Frankrijk, 200 € voor Italië, 300 € voor Spanje) of meer besteld hebt, rekenen we geen verzendkosten aan. Mocht je een gedeelte van je bestelling willen retourneren en na je retourzending is het uiteindelijke aankoopbedrag lager dan 75 € (100 € voor Luxemburg, 150 € voor Frankrijk, 200 € voor Italië, 300 € voor Spanje), dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Deze verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Je meldt dit eerst per mail  aan webshop@kimskoi.be en illustreert dit met een foto. Heb je vragen hierover dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers op het e-mailadres webshop@kimskoi.be.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking