Biobooster+ 12m3 Anti-Alg voor 12000 L
  • Aanbieding!
  • -€ 4,37
Biobooster+ 12m3 Anti-Alg voor 12000 L

Biobooster+ 12m3 Anti-Alg voor 12000 L

NEOBBP012B
€ 39,32 € 43,69 -€ 4,37
Incl. BTW

Aquatic Science Biobooster+ elimineert radicaal draadalgen, vermindert het organisch afval, bevordert de goeie werking van het filtersysteem en de bacteriecultuur. De vissen worden zichtbaar levendiger.

Biobooster+® is een geconcentreerde formule die een "boost" (krachtige stimulans) geeft aan de activiteit van de goeie micro-organismen zonder gebruik te maken van zware metalen of toxische produkten. De vissen zijn na de behandeling gezonder en levendiger.

Eenmaal Biobooster+® in de vijver is gebracht, beginnen de geconcentreerde parels zich te verdelen en het effect op de draadalgen is al te zien binnen enkele uren.

Biobooster+® zal daarna de ontwikkeling versterken van de goeie bacteriën door de vernietiging van de draadalgen en het organisch afval. Het gezamelijk gebruik van Biobooster+® en Aquatic Science Bactogen® garandeert een niet te evenaren resultaat en dat gedurende minimum 4 maanden. 

Verpakking:

Emmer met maatlepel.

 

Dosering: 60 gr/m3

Behandelt max 12.000 l vijverwater.

6 Items
Nieuw
5425009253588

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.