BACTOPLUS Ohmizu Clay  2,5 L
BACTOPLUS Ohmizu Clay  2,5 L

BACTOPLUS Ohmizu Clay 2,5 L

05050400
€ 33,79
Incl. BTW
BactoPlus Ohmizu maakt uw vijverwater optimaal voor het houden van koi. Door Bactoplus Ohmizu te gebruiken worden er waardevolle mineralen aan het water toegevoegd waardoor het water perfect helder wordt.

In de Japanse Niigata streek is het kweken van Koi ruim een eeuw gelden begonnen. Tot en met de dag van vandaag is Niigata de streek die de meeste kwaliteitskoi levert. Een van de geheimen is het water. Niet voor niets komt ook de beste rijst in Japan uit Niigata. Het bergwater dat zowel voor de kweek van koi als rijst wordt gebruikt is natuurzuiver en zeer rijk aan mineralen.

BactoPlus analyseerde het water uit Niigata en ontwikkelde Ohmizu. Met Ohmizu worden waardevolle mineralen aan het water toegevoegd, verontreinigingen worden weggewerkt en de speciale BactoPlus bacteriën die aan het product zijn toegevoegd verbeteren de filterprestaties, verwijderen slib en organische verontreiniging.

Het resultaat is glashelder en gezond water, rijk aan mineralen die essentieel zijn voor de juiste ontwikkeling van je koi.

Ohmizu wordt geleverd in een verpakking van 2.500 ml. Hiermee kan je 50.000 liter behandelen.

Bactoplus
12 Items
Nieuw
8715897190452

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking