Malamix 5 l
  • Aanbieding!
  • -€ 7,49
Malamix 5 l

Malamix 5 l

W440
€ 67,46 € 74,95 -€ 7,49
Incl. BTW
Biologische vitaminen-, kruiden- en plantenmix voor de optimale gezondheid van vijvervissen, ontwikkeld door koidokter Maarten Lammens.

Waarom MALAMIX 17 toevoegen aan de  vijver?

Dagelijks ziet Maarten Lammens in de praktijk zieke vissen met een slechte slijmlaag (te weinig slijm, te dikke slijm, slechte consistentie…). Indien de slijmlaag te weinig afweerstoffen bevat, is de kans groter dat uw vis ziek wordt. In elke vijver zijn er immers ziekteverwekkers aanwezig, die bij zwakkere vissen makkelijker de bovenhand nemen. Een gezonde sterke slijmlaag vormt de basis van een gezonde vis. Daarom is het belangrijk om uw vissen regelmatig te voorzien van deze ideale mix van afweerversterkers (zie onder) die MALAMIX 17 bevat. Deze afweerversterkers worden deels opgenomen in de slijmhuid en deels opgefilterd door de kieuwen en vormen stuk voor stuk goede bouwstenen voor een goede slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer tegen ziekten. Bovendien bevat MALAMIX 17 nog nutriënten/enzymen die de filterbacteriën en probiotica een boost geven. Dit verbetert de waterkwaliteit en beschermt de vissen preventief tegen gatenziekte.

Om een optimale slijmlaag (lees afweer) te verkrijgen wordt MALAMIX 17 best om de twee à drie maand preventief toegediend vanaf een watertemperatuur van 8˚C. MALAMIX 17 bestaat uit biologische middelen en kan bijgevolg niet overgedoseerd worden. Ook na een chemische behandeling tegen parasieten of bacteriën is MALAMIX 17 het ideale middel om de slijmlaag snel weer te herstellen.

Dosering:

1 liter per 10.000 liter water. Bevat geen schadelijke stoffen dus kan niet overgedoseerd worden.

Samenstelling:

Spirulina/Chlorella – Aloë Vera – Propolis – Calendula – Echinacea – Curcuma – Gember – Astaxanthin – Inuline – Gingko Biloba – Eucalyptus – Ginseng – Vit. A-C-D-E – Enzymen voor nitrificerende bacteriën – Probiotica.Malamix
26 Items
Nieuw
5425035780034

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking