Aquatic Science Neo KH+ 1 KG
Aquatic Science Neo KH+ 1 KG

Aquatic Science Neo KH+ 1 KG

NEOKHP001B
€ 21,84
Incl. BTW

Aquatic Science Neo KH+ verhoogt de carbonaathardheid van het water. Het product bevordert ook de zuivering en verbetert de biologische filterwerking. Het helpt het slib te verminderen en bestrijdt groen water en draadalgen.

Een optimale KH ligt tussen de 8 en 12°A. Regenwater doet deze waarde dalen. Een te lage KH waarde is schadelijk voor de ontwikkeling van planten, voor de vissen en voor de bacteriën. Het is aangewezen regelmatig de KH te controleren, vooral na hevige regenval en droge periodes. Bijsturen indien nodig. 

 

Gebruiksaanwijzing:

Uitgieten over het ganse vijveroppervlak. Niet op de vissen gieten (Niet op voorhand mengen).

Werken met kleine hoeveelheden en steeds 24 uur wachten tussen 2 behandelingen en hierbij steeds eerst de KH en pH controleren.

 

Dosering :

Een maatbeker/m3 water verhoogt de KH met ongeveer 1-2 eenheden.

(Indicatieve dosering aan te passen aan de omstandigheden). Bevat extract van een natuurlijk mineraal, rijk aan oligo-elementen.

 

! Steeds de voorzorgsmaatregelen op de verpakking lezen.

10 Items
Nieuw
5425009252635

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.